We kopen uw huis

.

Investeerder betaalt Geld voor uw vastgoed

U wilt snel en eenvoudig uw huis, appartementsgebouw, herenhuis, bouwgrond, garage of bedrijfsgebouw verkopen zonder rompslomp? De vastgoedinvesteerder is uw discrete partner. Wij kopen uw vastgoed aan een correcte prijs, geen extra kosten. Wij kopen aan in heel Vlaanderen! Als investeerders en aannemers kopen wij woningen op die een grondige renovatie ondergaan en daarna terug verkocht of verhuurd worden.
Verkoop uw vastgoed aan ons!

U wilt graag uw huis snel verkopen! Het makkelijkste is natuurlijk om uw vastgoed te verkopen aan een professionele vastgoedhandelaar met ervaring en kennis van zake. U ontvangt direct, correct en discreet, een voorschot op uw verkoop, bovendien zijn er geen kosten verbonden aan het verkrijgen van attesten. De volledige afhandeling van de verkoop verloopt via de notaris van uw keuze. Onze expert-taxateur bepaalt een marktconforme handelaarswaarde van uw vastgoed. Wij kopen uw huis aan zonder opschortende voorwaarden, uw eigendom/vastgoed is onmiddellijk met zekerheid verkocht.
GEEN IMMO

Ik ben geen immobiliënkantoor, ik handel volkomen onafhankelijk en werk niet met commissies. Ik kom ter plaatse en biedt u de best mogelijke prijs voor uw vastgoed.


GEEN WACHTTIJDEN

U hoeft niet te wachten op een beslissing. Ik beslis ter plaatse. U verliest geen (kostbare) tijd aan kijkdagen, aan uitgestelde deals, aan aankoopopties die genomen worden en aan noem maar op zoals dat bij een immo-kantoor wel gebeurt.


Wij kopen uw vastgoed

Vul hieronder vrijblijvend uw gegevens in en wij contacteren u.


Onze 4 grote voordelen

Discreet

Wij komen langs met een anonieme wagen voor een bezichtiging op een tijdstip dat u verkiest, niemand weet dat wij over de verkoop van uw appartementsgebouw komen praten. Er worden geen TE KOOP borden aan uw opbrengsteigendom opgehangen, niemand weet dat u verkoopt, volledige discretie.

GEEN KOSTEN

Alle kosten voor attesten en keuringen die verplicht zijn bij een verkoop worden door ons betaald, waarde 1000€.   U ontvangt de door ons geboden koopsom dus netto in uw handen .

ZONDER ZORGEN

Wij regelen alles voor de verkoop van uw opbrengsteigendom! Met onze kennis van zaken vragen wij alle attesten en keuringen aan en zorgen zelf voor de volledige afhandeling van de verkoop, u hoeft zelf niets meer te doen.

100% GARANTIE

Uw appartementsgebouw is met zekerheid verkocht, zodra u ons bod aanvaard. Wij zijn een solvabel bedrijf dus geen opschortende voorwaarden tot het bekomen van een krediet. Bij akkoord betalen wij u direct een voorschot tot 25.000€.

Telefonisch zijn we te bereiken op: +32 (0)479 79 79 78