Villa verkopen

Je wilt snel, eenvoudig en discreet jouw villa of landhuis verkopen zonder rompslomp? Er mag gerust (veel) werk aan zijn. Wij kopen uw villa aan een correcte prijs en zonder extra kosten voor jou. Bel nu of vul het contactformulier in!

Waarom kopen wij jouw villa?

Als investeerder zijn wij steeds op zoek naar villa’s of landhuizen. De verkoop van villa’s is een apart segment binnen de vastgoedmarkt en vraagt daarom een bijzondere expertise. Deze villa’s of landhuizen kunnen zich in eender welke staat bevinden; te restaureren, te renoveren, op te frissen of in goede staat. Onze renovatie-afdeling zal deze volgens de huidige isolatie- en bouwnormen volledig renoveren om deze nadien in verhuur of verkoop te brengen. Aarzel niet indien je jouw villa of landhuis wil verkopen. Bij ons zijn ze in goede handen.

Onze Werkwijze

Wij kopen uw villa

Verkoop stress-vrij en zonder makelaar

Discreet

Wij komen langs met een anonieme wagen voor een bezichtiging op een tijdstip dat jij verkiest, niemand weet dat wij over de verkoop van jouw eigendom komen praten.

Verkoop gratis

Wij kopen jouw villa direct op, zonder tussenkomst van derden en zonder de vele nutteloze bezoeken van kandidaat-kopers maw, wij handen snel en zeer efficiënt.

Stress-vrij

Wij regelen alles voor de verkoop van jouw villa of landhuis! Met onze kennis van zaken vragen wij alle attesten en keuringen aan en zorgen zelf voor de volledige afhandeling van de verkoop.

Zeker van verkoop

Jouw villa of landhuis is met zekerheid verkocht, zodra je ons bod aanvaard. Bij akkoord betalen wij je direct een voorschot tot 25.000€.

Waarom kiezen voor ons en niet voor een makelaar?

Makelaars

[ultimate_icon_list icon_size=”18″ icon_margin=”5″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#ff7e18″ content_font_style=”font-weight:bold;” content_font_color=”#ffffff”]Geen dure, tijdsinvesterende renovaties[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#ff7e18″ content_font_style=”font-weight:bold;” content_font_color=”#ffffff”]Marktconforme aanbieding in dagen[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#ff7e18″ content_font_style=”font-weight:bold;” content_font_color=”#ffffff”]Verkoop zonder commissies[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#ff7e18″ content_font_style=”font-weight:bold;” content_font_color=”#ffffff”]Geen extra kosten voor het schatten van je huis[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#ff7e18″ content_font_style=”font-weight:bold;” content_font_color=”#ffffff”]Geen overbruggingskrediet nodig[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]

Makelaars

Ben je overtuigd van onze aanpak?

Vul het formulier in en wij contacteren je vandaag nog

Naam:
E-mail:
Telefoon:
Straat:Huisnummer:
Postcode: